PO-HRM 2018-04-05T15:14:48+00:00

Personeelsbeleid

De juiste vrouw of man op het goede moment op de juiste plek in jouw bedrijf is cruciaal voor succes. Lukt dat? Mensen veranderen, de organisatie moet zich aanpassen, de markt wijzigt en er gelden andere normen en waarden. In gesprek gaan met jouw mensen om werk en toekomst bespreekbaar te maken is niet gemakkelijk. Maak gebruik van mijn professionele kennis en ervaring op dit terrein.

De organisatie doorlichten

Wat levert het op als alle werk snel, foutloos, effectief en efficiĆ«nt wordt uitgevoerd? Heel, heel veel. Minder ergernis en meer euro’s. Daarom is het goed om jouw organisatie en jouw wijze van werken van tijd tot tijd tegen het licht te houden. De gevolgen daarvan voor het personeel en de organisatie kunnen geanalyseerd en besproken worden met alle mensen en daarna doorgevoerd.

Werving en selectie

Voor het kiezen van de juiste man of vrouw is het maken van een duidelijk profiel de belangrijkste eerste stap. Ik help bij het maken van een goed profiel. Pas daarna volgt het zoeken naar de juiste mensen op een moderne (digitale) manier. Tot slot de selectiegesprekken met de kandidaten om een goede keuze te maken. Als dit type gesprekken niet vaak gedaan wordt, is het handig om professionele ondersteuning te vragen. Met het maken van goed personeelskeuzes ga jij als ondernemer en jouw organisatie een volgende stap naar succes zetten.